Laddar
Horizon tapetkollektion

Horizon tapetkollektion

Vallilas nya tapetkollektion "Horizon" (Horisontti på finska) består av 11 designs, inspirerade av Vallilas AW15 textilkollektion. Tapeterna skapar en särskild atmosfär i vilket rum som helst, om sådant som ligger långt bort i fjärran, viskningar i skogen, vindens virvlar och fantasins nynnande. Kollektionen tar heminredning till nya höjder och för tidlöshet, trendighet eller oförutsägbarhet till rummet, beroende på vilket mönster du väljer.

Kollektionen kan delas in i fyra grupper: Peipponen, Toivo och Carambola avbildar djur och fåglar. Magnolia, Persikka, Cinnamon, Haltiatar och Vanha suola tillför blomsterprakt till vilket utrymme som helst. Trollskogen och Luontopolku fördjupar dig i naturen, medan Bergen tar med dig hem till ett mysigt landskap med bykänsla.

Färgpaletten kommer från jordens, vattnets och luftens nyanser: mjukt grått, vattnigt blått, stark turkos, vita nyanser och djupt rött som den sista glimten av solnedgången. Med sin tidlösa elegans passar färgerna för alla hem.

Pris
 1. 410,00 SEK och högre (22)
Färg
 1. Beige (2)
 2. Blue (6)
 3. Green (2)
 4. Grey (4)
 5. Orange (1)
 6. Pink (1)
 7. Red (3)
 8. White (3)
Storlek
 1. 53x1120 (22)
Designer
 1. Matleena Issakainen (4)
 2. Meri Mort/Vallila Design Studio (2)
 3. Riina Kuikka (3)
 4. Saara Kurkela (4)
 5. Tanja Orsjoki (9)
Kollektion
 1. AW15: Horizon (22)

Sortera

Fallande ordning